Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΒΥΖΑΝΤΙΝΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΠΑΜΜΕΓΙΣΤΩΝ ΤΑΞΙΑΡΧΩΝ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 και ώρα 7 μ.μ. στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδας, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση βυζαντινής μουσικής «ΤΡΙΩΔΙΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ», με επίκαιρα διαψάλματα του Τριωδίου.


Θα ερμηνευτούν ψαλμοί από την «ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΑΘΗΝΩΝ» υπό τη διεύθυνση του κ. Γεωργίου Χατζηχρόνογλου, Άρχοντος Υμνωδού της Αγίας Μ.τ.Χ.Ε., ο οποίος θα ομιλήσει με θέμα «Η εκκλησιαστική μουσική της Σμύρνη και η αισθητοποίηση των νοημάτων της υμνολογίας».

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συλλογή τροφίμων για το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού και Φαρμάκων για το Κοινωνικό Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας.

Εκ του Ιερού Ναού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου