Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Κυριακή, 29 Απριλίου 2018

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΑ ΕΥΣΕΒΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ

Το Σάββατο 28 Απριλίου 2018 το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, συλλειτουργούντων του Αρχιμ. Νεκταρίου Ευγενικού, του οικείου Εφημερίου Πρωτοπρεσβ. Σταματίου Μπασδέκη και των Διακ. Νικολάου Πριμηκυρίου και Πορφυρίου Γερμανού, προεξήρχε στην Θεία Λειτουργία και κήρυξε τον θείο λόγο, με την συμμετοχή πολλών ευσεβών χριστιανών, οι οποίοι προσήλθαν στον Ι. Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Βασιλικού.
           
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος προεξήρχε και σε μνημόσυνα ευσεβών χριστιανών της Ενορίας, μεταξύ των οποίων και της αοιδίμου Ευεργέτιδος της Ι. Μητροπόλεως Ελένης Μπακαρόζου - Πνευματικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου