Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 22 Μαΐου 2018

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΟΣ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ 20ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος επισκέφθηκε, κατόπιν σχετικής προσκλήσεως, τους διδασκάλους και τους μαθητές του 20ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδος, συνοδευόμενος από τους Πρωτοπρεσβ. Ηλία Αγιαννίτη και Πρωτοπρεσβ. Χαράλαμπο Ταραμίγκο, Εφημερίους της Ενορίας Αγ. Νικολάου Χαλκίδος, στα όρια της οποίας ευρίσκεται το Σχολείο και τους Διακ. Ευγένιο Τσάλλα και Πορφύριο Γερμανό.

Κατά την επίσκεψη του ο Σεβασμιώτατος, έτυχε θερμότατης υποδοχής από τα παιδιά, τέλεσε υπαίθρια Αρτοκλασία, την οποία προσέφεραν οι μαθητές και οι δάσκαλοί τους.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε προς τους μαθητές με λόγο απλό και κατανοητό και εκείνοι του ανταπέδωσαν την αγάπη τραγουδώντας τραγούδια που τους δίδαξε η δασκάλα της μουσικής κ. Νατάσα Σάρλη, ενώ ο Σεβασμιώτατος προσέφερε σε όλους αναμνηστικές ευλογίες και γλυκίσματα.

Στην συνέχεια, στο γραφείο του Συλλόγου Διδασκόντων, ο Σεβασμιώτατος είχε εξαιρετική επικοινωνία με την Διευθύντρια του Σχολείου δρ Ευαγγελία Ρόγκα και όλους τους Δασκάλους, οι οποίοι τον πληροφόρησαν για τις σημαντικές δράσεις του ιστορικού Σχολείου τους, το οποίο συνεχίζει αμείωτα να παρέχει εξαιρετική εκπαίδευση στους μαθητές του, λόγω και του διδακτικού προσωπικού, το οποίο υπηρετεί εκεί.

Γι' ακόμη μία φορά, φάνηκε η διάθεση καλής συνεργασίας την οποία η Τοπική μας Εκκλησία έχει με την εκπαιδευτική Κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου