Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Πέμπτη, 24 Μαΐου 2018

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΕΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ 2018

Κατόπιν της γενομένης Κληρώσεως για τα παιδιά που θα προσληφθούν φέτος στις Κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος, ανακοινώνονται τα σχετικά αποτελέσματα.
           
Yπενθυμίζουμε ότι η Κλήρωση αφορούσε ΣΕ ΟΛΑ τα παιδιά που υπέβαλλαν αίτηση, πλήν των παιδιών που προέρχονται από τα Νησιά των Βορείων Σποράδων, τα οποία έγιναν όλα (11 στο σύνολό τους σε όλες τις περιόδους) δεκτά.
           
Όλα τα παιδιά θα λάβουν σχετική ειδοποίηση, είτε ταχυδρομικά, είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, από την οποία θα ενημερώνονται για όσα αφορούν στην αναχώρηση, τα πράγματα που πρέπει να έχουν μαζί τους, αλλά και γενικότερες πληροφορίες.
           
Τα αποτελέσματα της Κληρώσεως, η οποία έγινε ενώπιον πολλών γονέων και παιδιών το απόγευμα της Πέμπτης 24 Μαΐου 2018 και από ώρα 18.00 έως 22.30 στη Χαλκίδα, τα βλέπετε στα συνημμένα Αρχεία.

Τα παιδιά που υπέβαλλαν αίτηση για την Ε΄ Κατασκηνωτική Περίοδο (αγόρια Ε΄και ΣΤ΄Δημοτικού) και την ΣΤ΄ Κατακηνωτική Περίοδο (αγόρια Γ΄ Γυμνασίου και Λυκείου) ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΔΕΚΤΑ, χωρίς Κλήρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου