Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018

ΕΚΔΡΟΜΗ ΔΥΟ ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΡΜΑ

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018, πραγματοποιήθηκε μια πολύ ευχάριστη συναντήση στην Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Αρμά, δυο Κατηχητικών, του Ι. Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου Χαλκίδος και του Ι. Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων Νέας Αρτάκης.

Τα παιδιά και τις Κατηχήτριές τους, κ. Μαρία Μπελεγράτη, του Ι. Ναού Αγίων Πέτρου και Παύλου, Αναστασία Τρικοίλη και Ιουλία Δροσινάκη, του Ι. Ναού Αγίων Δώδεκα Αποστόλων υποδέχθηκε ο Αρχιμ. Χριστοφόρος Παπαθανασίου, ο οποίος, όπως πάντοτε, περίμενε τα παιδιά με μεγάλη χαρά και εκείνα του ανταπέδωσαν την χαρά μας και την αγάπη που έλαβαν.

Τα παιδιά συμμετείχαν στην Θεία Λειτουργία και κοινώνησαν, ενώ στη συνέχεια απόλαυσαν τα κεράσματα που τους προσέφερε η Ιερά Μονή και με καθηλωμένα τα μάτια και ανοιχτά τα αυτιά, άκουσαν προσεκτικά όλα όσα τους περιέγραψε ο π. Χριστοφόρος, για τον Άγιο Γεώργιο.

Δεν έλειψαν, φυσικά, τόσο το παιχνίδι στο προαύλιο του Μοναστηριού όπως και τα υπέροχα τραγούδια, που όλα μαζί τραγούδησαν με την διεύθυνση του μουσικού π. Χριστοφόρου.

Όλα τα παιδιά απόλαυσαν την εκδρομή και έφυγαν πολύ ευχαριστημένα και πλουσιότερα σε συναισθήματα και βιώματα από την συναναστροφή τους στην αυλή της Αγίας μας Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου