Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τρίτη, 8 Μαΐου 2018

ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΙΩΑΝΝΗ ΤΟΝ ΘΕΟΛΟΓΟ ΣΤΟΝ ΠΙΣΣΩΝΑ ΔΙΡΦΥΩΝ

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με τη συμμετοχή πλήθους πιστών πανηγύρισε και φέτος ο Ιερός Κοιμητηριακός Ναός Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στον Πισσώνα του Δήμου Διρφύων.

Αφ' εσπέρας της Εορτής, Δευτέρα 7 Μαΐου, τελέσθηκε ο Μέγας Εσπερινός, με προεξάρχοντα τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ι. Μητρόπολεως Χαλκίδος, Αρχιμ. Φιλόθεο Θεοχάρη, ο οποίος κήρυξε εμπνευσμένα τον θείο λόγο στους πιστούς.

Μετά το πέρας του Εσπερινού ακολούθησε η Λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου, την  πλαισίωναν παιδιά του Πολιτιστικού Συλλόγου Πισσώνα, η Φιλαρμονική του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων και το Άγημα της Πυροσβεστικής Ψαχνών, που κρατούσαν την Ιερά Εικόνα.

Το παρόν στην λαμπρή Εορτή έδωσαν ο Υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κ. Νικόλαος Μαυραγάνης ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Ψαθάς και οι λοιπές Αρχές του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων και πλήθος πιστών.

Ανταπόκριση-Φωτογραφίες: Δημήτριος Πετρογιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου