Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2018

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΧΑΛΚΙΔΟΣ

Στα πλαίσια της καθημερινής παρουσίας του στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως και των συναντήσεων που έχει με τα μέλη της τοπικής Εκκλησιαστικής μας Κοινότητος, Κληρικούς και λαϊκούς, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος, την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 το πρωί συναντήθηκε, μεταξύ άλλων, και με το νέα Διοικητή του Λιμεναρχείου Χαλκίδος, Πλοίαρχο κ. Χρήστο Φραγκιά, ο οποίος επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του. Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε δεόντως στο νέο Λιμενάρχη, ώστε να έχει καλή και ευδόκιμη υπηρεσία.

Επίσης, την ίδια ημέρα ο Σεβασμιώτατος δέχθηκε στο Γραφείο του και τον Διοικητή της ΑΣΔΕΝ Αντιστράτηγο κ. Νικόλαο Μανωλάκο, με τον οποίον έχουν παλαιά γνωριμία, αφού ο Αντιστράτηγος είχε υπηρετήσει με επιτυχία στη Χαλκίδα, ως Διοικητής του 575 Τάγματος Πεζοναυτών.


Ο Αντιστράτηγος κ. Μανωλάκος απένειμε, μάλιστα, στον Σεβασμιώτατο και τιμητική πλακέτα, εκ μέρους της ΑΣΔΕΝ και δέχθηκε τις θερμές του ευχαριστίες για την τιμή προς την Τροφό του Γένους μας, την Αγία Εκκλησία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου