Από την Ιερά Μητρόπολη Χαλκίδος και τους συνεργαζόμενους Φορείς Ιατρικό Σύλλογο Ευβοίας, Φαρμακευτικό Σύλλογο Ευβοίας και το Τοπικό Παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ανακοινώνεται ότι τα δύο ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ – ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ (Χαλκίδος και Ιστιαίας), στα οποία εξυπηρετούνται συνολικά 300 άνεργοι και ανασφάλιστοι συνάνθρωποί μας, λειτουργούν από 1ης Οκτωβρίου 2014, ως εξής: Α. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Χαλκίδος Στο κτίριο της Οικογενείας Αγγέλου Πνευματικού – Ευεργέτου της Ι. Μητροπόλεως, επί της οδού Μεσσαπίων 10 στη Χαλκίδα, κατά τις ημέρες Δευτέρα και Τετάρτη, από 15:00 έως 16:00 μ.μ..Β. Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βορείου Ευβοίας:Στο κτίριο του ΚΕ.Σ.Ο. Ιστιαίας (Άνω Πλάτανος), κάθε Τετάρτη, από 17.00 έως 18.00 μ.μ.-Η Τράπεζα Τροφίμων και Ενδυμάτων της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος,λειτουργεί στο κέντρο της Χαλκίδας, σε ισόγειο κατάστημα επί της οδού Φαβιέρου 46. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της Τράπεζας παραμένουν οι κάτωθι:Δευτέρα: 10.00 π.μ. – 2.00 μ.μ.Τρίτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Τετάρτη: 10.00 π.μ. –2.00 μ.μ.Πέμπτη: 4.00 – 8.00 μ.μ.Παρασκευή: 4.00 – 8.00 μ.μ.

Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ- ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 50ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΚΑΝΗΘΟΥΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Με την ευκαιρία  της συμπληρώσεως των 50 χρόνων από τα εγκαίνια  του Ιερού μας  Ναού, από τον μακαριστό Μητροπολίτη Χαλκίδος κυρό Νικολάον (Σελέντη) και  την ίδρυση της Πρώτης Ενορίας της Κανήθου θα πραγματοποιηθεί  την Τετάρτη  20 Ιουνίου 2018 και ώρα 08:00μμ  στον προαύλιο χώρο του Ιερού μας Ναού  πολιτιστική εκδήλωση από την παραδοσιακή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως μας, στην οποία υπεύθυνος είναι ο Καθηγητής & Ιεροψάλτης κ. Θεόδωρος Κοκκορίκος.
    
Στην Εκδήλωση αυτή, με απόφαση του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου θα τιμηθούν για την πολυετή προσφορά τους  στην διακονία της Ενορίας μας, ο Αιδ. Πρωτοπρεσβ. Θεόδωρος Πάζιος ο οποίος για 40 έτη υπηρετεί  στον Ιερό μας Ναό ως εφημέριος και ο Εκκλησιαστικός μας Επίτροπος κ. Ιωάννης Τσίγκανος, ο οποίος υπηρετεί τον Ιερό μας Ναό 50 έτη ως πρώτος επίτροπος της Ενορίας μας.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Καλοσώρισμα  του προϊστάμενου του Ιερού Ναού  Παν. Αρχιμ. Θεοφυλάκτου Τσαγκάρη.
ΚΑΛΩΣ ΑΝΤΑΜΩΘΗΚΑΜΕ. Μικράς Ασίας [Προποντίδος]
ΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ. Τραγούδι του γάμου Μακεδονίας [Χαλκιδικής]
ΔΕ ΣΕ ΘΕΛΩ ΠΙΑ. Μικράς Ασίας [Σμύρνης]

ΑΝΔΡΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ. Από την Ελληνόφωνη Κάτω Ιταλία.
ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ. Συρτός Κωνσταντινουπόλεως
ΚΥΡΑ Μ’ ΚΙ ΑΡΧΟΝΤΟΠΟΥΛΑ Μικράς Ασίας [Προποντίδος]
ΗΛΙΕ ΜΟΥ ΙΝΤΑ ΣΟΥ ‘ΚΑΜΑ. Ανατολικού Αιγαίου [Ικαρίας-Φούρνων]
ΣΗ ΤΡΙΧΑΣ ΤΟ ΓΕΦΥΡΙΝ.Πόντου [Τραπεζούντος]
ΣΗΚΩΣΤΕ ΝΑ ΧΟΡΕΨΟΥΜΕ. Χασάπικος Κωνσταντινουπόλεως
ΜΑΝΩΛΑΡΕ. Παραδοσιακό Σκύρου

Ιστορική αναδρομή από την κ. Χριστίνα Αδάμ Θεολόγο ( θα γίνει παρουσίαση φωτογραφικού υλικού).

Τιμητική διάκριση   από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο στους: αιδ. πρωτ. Θεόδωρο Πάζιο  εφημέριο  του Ιερού μας Ναού και στον αξιότιμο κ. Ιωάννη Τσίγκανο εκκλ. Επίτροπο του Ιερού μας Ναού.

ΣΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ. Παραδοσιακό Νήσων Αιγαίου.
ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΟ ΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ. Μικράς Ασίας [Χερ. Ερυθραίας]
ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ. Παραλλαγή στίχων παραδοσιακού
Κλείσιμο Εκδηλώσεως από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη μας Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου